joi, 13 decembrie 2012

Scrisorile unor distrusi

July,

I do not intend to consider your words because I do not think they represent the July I met.
It is true we got in touch troughout Skype but I do not think it was by chance.
the time we spent together was short but I have never considered you as a you describe.
I consider you an honest and very nice person.
Please forgive me if I hurt you.

With full respect

Antonio

 

 
I appreciate you replayed to my email.
 
I have wrote you everything because since that time and now, I had time to think about everything and I have realized that I have made a big mistake by meeting you.
I didn't proved myself to be a serious women.
I have only confirmed what every stranger thinks about Romanian women and I am ashamed for doing that.
My mistake does not represent who I am, I was naive.
I was very naive and life has a very bad way showing us when we do something wrong.
So naive... and for example today I found out you age was not true. You lied about it. I cannot believe you lied about it. It tells so much about your character.
I have lost the only man that understood me. A man that I love with all my heart. He could not accept that I have act like a easy woman and I was capable to sleep with an old man. Now, even myself I cannot understand how I was capable doing that.
I told him everything, because I wanted to be sincere with him.
And today I am forced to accept that this man will be out of my life because of what I have done. He doesn't even wants to speak with me.
I regret sincerely the day I have met you. I regret everything that happened.
It will be the regret of my life, because I cannot turn back the time.







vineri, 7 decembrie 2012

Masina timpului

Vi s-a intamplat sa doriti sa dati timpul inapoi pentru a schimba lucrurile?
Eu imi doresc sa dau timpul inapoi doar cu zece luni, sa plec ca de obicei de la serviciu, sa fac acelasi drum cu masina, in aceeasi companie, cu acelasi intrebari, dar cu mintea de acum. Mi-as dori atat de mult sa fi spus multumesc pentru companie si pentru clipele placute.
Prezentul ....... prezentul nu este rau, este doar dureros si uneori regret ca m-am incapatanat sa fiu un gentleman, m-am gandit ca eu nu fac asa, as fi preferat sa-mi incalc principiile in trecut decat sa o fac in prezent. Daca as fi spus sa definesc trairea din prezent ar suna cam asa: piele fina, zambet, naivitate, batran, masina, pasiune, un amalgam de cuvinte fara noima dar cu insemnatate foarte mare pentru mine. Ma uit in jur si vad puritate, acea puritate dupa care eu tanjesc dar eu ma incapatanez sa continui in durere si frustrare, trist dar adevarat.
As putea sa o iau de la capat, cu fluturi in stomac, cu zambete si vorbe cu subanteles, cu pasiune si nu in ultimul rand cu o pers la care sa ma gandesc cu drag. Nu stiu ce va aduce acest sfarsit de an, dar este posibil sa fie un nou inceput, o revenire la princeipii si valori morale.
 
Pana atunci nu am decat sa analizez prezentul si sa hotarasc daca acest prezent este ceea ce-mi doresc sau este doar un prag peste care trebuie sa trec si sa merg mai departe, un prag gaurit peste care esti nerabdator sa pasesti pentru a ajunge la un lucuru nou.
Timpul este stapanul nostru, el va decide cum vor evolua lucrurile, de noi depinde doar evolutia lucrurilor, cararea pe care o apucam.

miercuri, 5 decembrie 2012

Un dar numit vointa


 Cel mai simplu in viata este sa spui '' nu este posibil'', dar oare daca ne-am canaliza energia pentru a cauta solutii/rezolvari, nu ar fi mai simplu?
Am incercat si incerc sa rezolv cat mai multe situatii astfel incat cei dragi sa fie scutiti de stresul lor, dar uneori am nevoie de ajutor si atunci imi dau seama ca o situatie banala pentru mine este o adevarata provocare pentru ceilalti.
Nu, nu sunt un geniu, doar ca timpul te caleste si te face sa reactionezi mai rapid, mi-am dat seama ca timpul nu-mi este prieten si nu ma iarta, asa ca fiecare clipa conteaza, fiecare secunda trebuie exploatata si fructificata. Din pacate, nu toti stiu acest aspect si atunci cand sunt pusi in fata unei situatii la limita, prefera sa spuna  ''nu este posibil'' decat sa incerce sa rezolve situatia.
Nu stiu daca este in firea noastra, nu stiu daca eu am asteptari prea mari, dar stiu ca Dumnezeu s-a gandit la toate si ne-a inzestrat astfel incat sa putem rezolva mult mai mult decat credem noi ca este posibil, trebuie doar sa incercam.

Nu va lasati prada neputintei, timpul nu iarta...... tic tac ..... tic tac ...... tic tac......

marți, 4 decembrie 2012

Ramas bun scump trecut

 De ceva vreme tot incerc sa-ti scriu dar ..... am vazut ca esti intr-o relatie serioasa si nu vreau sa te rascolesc cu mailurile mele. Stiu foarte bine ca atunci cand eram impreuna ma deranja teribil sa stiu ca inca mai tineai legatura cu fosti parteneri sau cand te sunau la ore trecute de miezul noptii. Ma bucur pentru tine dar trebuie sa recunosc ca o particica din sufletul meu s-a intristat, am simtit ca am pierdut si ultima reduta, sunt constient ca acum vorbeste partea egosista din mine, dar cu toate acestea ma bucur ca ai gasit pe cineva cu care sa-ti petreci timpul si sa imparti bucuriile. Te voi avea in inima si in minte indiferent de timpul asternut. Te-am iubit sincer dar din pacate nu indeajuns de mult incat sa renunt la ceea ce aveam si sa o iau de la capat, nu pot decat sa-ti multumesc pentru timpul petrecut alaturi de tine, pentru toate clipele frumoase, chiar si pentru complexele, frustrarile si supararile oferite.
Mi-am dorit mereu sa fiu cel mai bun din viata ta, sexual, fizic, comportamental, nu stiu cat am reusit, la anumite aspecte clar nu am reusit dar ....... sa stii ca am incercat.
Mi-ai oferit multe clipe placute presarate pe alocuri cu amaraciunea naivitatii. 
Iti doresc sa ai parte de clipe placute, dragoste sincera, trairi intense, partide excelente, pasiune si nu in ultimul rand de sanatate sa te poti bucura de toate aceste minunatii.
Oricand vei dori sa vorbesti cu un prieten, iti voi fi alaturi si te voi sprijini.
 
Cu drag,
Casanova