luni, 1 septembrie 2014

A venit toamna

Este prima zi de toamna, mă simt ca un invatacel prima zi de scoală, ai emotii nestiind ce te asteapta pe mai departe dar speri ca va fi bine. Ultima zi din August a trecut, cu ea am lăsat sa plece si o serie din grijile si supărările mele, mă voi lasa acum in grija ta cu speranta ca vei avea grija de copilul speriat.
Toamna, anotimpul in care se numără bobocii.

2 comentarii:

  1. Nu.mi place, ''ma voi lasa acum in grija ta'' de ce sa n.ai tu responsabilitatea asta? Iar ''copilul speriat'' ma ingrozeste formularea asta ca imi da siguranta ca nu este o intamplare.Partea minunata este ca ai incredere care este fenomenala, dar tu stii ca tot tu trebuie sa te intorci cu fata pt ca akum esti cu spatele.Ce frumos :) ma gandeam ca este doar asa un joc :) Acum chiar am ramas blocata si inchisa, nu mai stiu nimic si nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da de ce nu mai scrii nimic acum? Mi.e frica sa te intrb ceva, ca stiu cum gandesti. Vreau sa.ti spun sa stai linistit si sa ai incredere pentru ca trebuie, trebuie sa fie bine. Cred ca am inteles asa cat de cat ce ai scris. Nu stiu de unde ai avut puterea asta, dar o ai. Si am zis o data ca Dumnezeu ne iubeste, trebuie s.o zic si acum.

    RăspundețiȘtergere