joi, 18 septembrie 2014

Norocul de a fi aici

Inca o saptamana plina, atât din punct de vedere fizic cat si psihic, multumesc lui Dumnezeu ca lucrurile au iesit pana acum bine. Marti am simtit ca sunt norocos ca m-am născut intr-o tara atât de frumoasa, cu ogoarele ei bine conturate, cu padurile întinse, cu apele frumos curgătoare si nu in ultimul rând cu femei frumoase :). In aceasta dimineata ceata pusese stapanire peste vai lăsând sa iasă la iveala doar culmile dealurilor, un peisaj superb, atât pentru ochi cat si pentru suflet.
Mereu am spus ca trebuie sa am grija ce-mi doresc, marti dimineata am avut o stare aiurea si am spus ca-mi vine sa-mi iau câmpii, doua ore mai târziu aveam biletul de avion in mana, a trebuit sa plec de urgenta de la birou :)
Cred ca Dumnezeu este o persoana cu simtul umorului, îmi asculta sfatul când mă astept mai putin. Ma bucur ca sunt aici, ma pot bucura pe deplin de ziua de azi si mai ales de cea de mâine 19.09., o zi cu o semnificatie aparte pentru mine.

112 comentarii:

  1. Dumnezeu nu este o persoana :) . Asta e baza iubire " DUMNEZEU ÎNTREIT ÎN PERSOANE

    Descoperirea Sfintei Treimi în Sfânta Scriptură

    Dogma Sfintei Treimi este adevărul de temelie al învăţăturiicreştine, proprie şi caracteristică creştinismului, ea stând la bazatuturor mărturisirilor de credinţă ale Bisericii, şi, totodată,condiţionând întreaga ordine morală creştină, personală şi socială,la temelia căreia stă, ca principiu şi ca ideal suprem, comuniuneaiubirii intratrinitare divine. Iar ca drum de urcat spre aceastăcomuniune, deci spre desăvârşire şi fericire, este trăirea iubirii deDumnezeu şi de semenii noştri, căci în iubirea de Dumnezeu şiaproape se cuprind

    „toată legea şi proorocii”

    (Mt 22,40). CăciDumnezeul credinţei creştine este Dumnezeu – Iubirea intratrinitară(1 In 4,8,21).Cuprinsul dogmei Sfintei Treimi constă în afirmarea de bază acredinţei, anume că Dumnezeu este unul în Fiinţă şi întreit înPersoane: Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt.Fiecare din cele trei Persoane sau ipostasuri ale Sfintei Treimieste Dumnezeu adevărat, Dumnezeu-Tatăl, Dumnezeu-Fiul şiDumnezeu-Sfînt, având fiecare întreaga Fiinţă şi toate atributeledumnezeieşti, fără însă să fie trei Dumnezei, adică fără împărţiresau despărţire a Fiinţei şi, totodată, fără să se amestece sau să secontopească Persoanele dumnezeieşti întreolaltă.Credinţa într-un singur Dumnezeu o mai au şi alte religii, camozaismul (iudaismul) şi mahomedanismul (islamismul), darcredinţa în Sfânta Treime, un Dumnezeu întreit în Persoane, esteproprie numai creştinismului." Daca o ai pe asta ai tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu nu-ti asculta tie sfatu. Iti asculta cererile si uneori ti le implineste sa vezi daca poti, vrei, intr-adevar ai nevoie de ce vrei tu sau mai multe. Insa uneori stie ca ti-ar fi rau daca ti-ar da ce vrei tu si nu-ti da, alteori iti da chiar daca iti va fi rau ce iti da, depinde, de mai multe "" necunoscute sunt caile Domnului".

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru mine Dumnezeu este cel mai bun prieten, un prieten adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Te simt trist. Asa este?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai fii vesel, stii ca iubirea este in aeeer si pluteste si pluteste :) zambesteeee maine poate fi mai rau :) glumeam, glumeam acum. Acuuum dacaaaa ..

    RăspundețiȘtergere
  6. Si ti.am mai spus si iti mai spun ca nu e norok e binecuvantare.

    RăspundețiȘtergere
  7. La somnik, nici gand, deabia acum plec la hotel, sa vedem cine o sa mă incalzeasca.

    RăspundețiȘtergere
  8. :)))) aoleo da, am uitat ca esti burlac :) Ma bag la somn ca sa.mi amintesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Noapte buna Maria si vise plăcute. Nu sunt burlac doar ca in aceasta noapte vreau sa mă simt bine si maine vreau sa continui mâine se fac 4 ani de când July a ales sa se culce cu un italian de 50 de ani, asa ca ....petrec.

    RăspundețiȘtergere
  10. M.ai omorat cu italianu ala. Deci tu faci tot posibilul ala rau pt ceva care n.are legatura cu tine. Cand ti.o face ea tie ceva cred ca iti aduci tot haremu' acasa si o cred ca o legi ca sa te vada ce faci cu alea, ce mai faci? Te inregistrezi in timp ce faci dragoste cu doua femei si.i trimiti inregistrarea sau nu stiu. De ce faci toate aste in loc sa va iubiti absolut si atat? De ce nu va bucurati de iubirea voastra?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu.mi raspunde ca.mi zici ceva naspa si nu vreau sa am o zi aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Adica, cum vine asta, te.ai impacat cu ea pt ca o iubesti si acum o inseli, dupa ce ai facut aici pledoarie pt inselat????? ''Nu, eu sunt corect, eu sunt cel mai corect om din lume, nu mi.am batut joc de nimeni'' nu putin, doar asa mai mult, maxim din cat am putut.

    RăspundețiȘtergere
  13. Esti atenta la detalii. Maria :) , o data pe an. simt si eu ce a simtit ea, placere.
    Daca tot te-am inebunit cu acest italian si crezi ca nu este mare lucru, tu ai putea sa faci ce a facut ea?

    RăspundețiȘtergere
  14. In ce domeniu lucrezi Maria, observ ca esti foarte matinala.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa stii ca una e placerea cand iubesti si alta e aia fada, pur si simplu, de fapt tu stii, ca asta vrei :). Doamne si cand iubesti si simti si vrei sa arati si esti tu in varianta ta ce mai buna si poti sa fii deschis si liber sa te exprimi, Doamneeeee cum e:) o adevarata renastere. Iti doresc asta :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Eviti Maria sa-mi răspunzi la întrebări:
    Tu te-ai culca cu un tip mai mare cu 22 de ani ca tine, daca nu de ce nu?
    In ce domeniu lucrezi?

    RăspundețiȘtergere
  17. Ba da, m.as culca daca mi.as fi dorit toata viata sa ma marit virgina si un animal m.ar fi violat si m.ar fi imbatat si m.ar fi obligat sa stau toata viata cu el si eu l.as fi ascultat. M.as fi culcat cu omu ala pt ca sufeream foarte mult si incercam sa uit iubirea mea si ma straduiam imi dadeam toata silinta, pt ca omu ala se purta ca un inger cu mine si ma alinta nespus si ma iubea si facea tot ce imi dorea si ma proteja si ma facea sa ma simt ca o regina, iar mie imi placea. Si imi placea si de el si cum arata si cum se imbraca si ce ma invata :) Am trecut in alt plan ai vazut? Nu regret nimic nici o secunda puisor, nimic nimic sa.ti intre in cap. Lupul avvea blana de oae. Clar si categoric. Eu vreu o viata nu un iad si am puterea sa mi.o fac! Mizeriile si prefacatoriile n.au ce cauta in viata mea! Cand incepe sa.mi fie scarba e de rau, de rau cel mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cu 17 nu cu 22 si atunci nu acum numai in conditiile in care iubirea mea ar fi iesit din viata mea!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ea nu a fost violata, nu a fost îmbătat, nu trăia cu un animal ci cu un bărbat care a salvat-o dintr-un mediu neadecvat pentru o femeie si ce a ales ea, sa .......dar nu-ti mai explic deoarece observ ca nu poti intelege stiind situatia.

    RăspundețiȘtergere
  20. Bine, daca nu a fost cum spun eu atunci inteleg si sunt de acord cu ce spui tu. Mai ai ceva de obiectat?

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu stiu de ce in tot acest timp am fost sigura ca inventezi, doar asa de dragul de a inventa. Asta a fost impresia mea. Si sa nu ma intrebi de ce.

    RăspundețiȘtergere
  22. De ce? :)
    Uite dovada ca nu vorbesc aiurea, aici spune ea ce a facut:

    http://regretulmeu.blogspot.ro/2014/04/regretul-meu.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am intrat atunci mai demult, dar oricine poate scrie orice. Imi pare rau, dar nu sunt o persoana care are incredere. Nu mie trebuie sa.mi dovedesti ceva. Pe mine nu ma intereseaza. Mi.ai atras atentia pt k erai atat si esti de pornit importriva ei. Iar mie imi place sa protejez oamenii in general. Pus ca atunci demult cand te.am gasit numai defecte si chestii naspa vedeai la femeia aia pe care si sustii ca o iubesti.

      Ștergere
  23. Mai ziceti ceva ca.mi.e dor de dumneavoastra domnu' Anonim :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce sa mai spun draga Maria, sunt trist pentru ceva ce nu pot schimba dar nici accepta.

    RăspundețiȘtergere
  25. Aaa, cum esti trist? Nu se poate asa ceva, gandeste-te cate femei sunt lesinate dupa tine si saliveaza cand te vad :) si au fantezii erotice cu tine. Gandeste.te ca cineva ti.ar da sufletul, ti l.ar pune in palme si te.ar saruta pe toata fata si te.ar iubi neincetat. Gandestete ca esti lumina si iubire si toata lumea e la picioarele tale, gandeste.te ca nu trebuie decat sa formezi un numar si toata iubirea din lume vine la tine si esti cel mai fericit :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Aceasta este una din zilele (rare) când îmi vine sabte strâng in brate, simt buna dispozitie in ceea ce scrii. Acum este una din putinele dati :) când as bea o cafea cu tine si as sta la taclale.

    RăspundețiȘtergere
  27. Mi.a sarit inima de bucurie cand am citit. Dar rare :( Stii ca nu sunt rea dekat atunci cand ma supar :(

    RăspundețiȘtergere
  28. As vrea dekat sa ma strangi in brate :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Si cum sa facem sa inmultim datile astea ? Ca m.a luat o durere de cap si ma supara tare. Cum sa facem ?

    RăspundețiȘtergere
  30. Nici nu stiam ca exista un acatist pt iertare. Macar ai citit ce ai luat cu copy paste?

    RăspundețiȘtergere
  31. Pai tu esti cea inabordabila care sufla si in iaurt, partea cu stransul in brate este scenariu SF.
    Pune mana si te odihneste, maine este luni si stiu ca tu esti matinala :)

    Noapte buna draga Maria.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu eu am pus acel acatist .....sau stii asta deja

    RăspundețiȘtergere
  33. Da sunt matinala, of, si mai sunt si inabordabila :) . Nu sunt singura stai linistit, cel putin asa mi s.a parut. Ai putea vre.odata sa fii si tu dulce dar in direct nu virtual ? Vreau si eu sa vad cum e asta sunt curioasa pe cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  34. Defineste "dulce" Maria, nu de alta dar vreau sa vad daca ma incadrez in super cerintele tale.

    RăspundețiȘtergere
  35. Super cerinte, mmm :) Da, mi s.a mai spus ca suflu si in iaurt si cam prea des in ultimul an. Dulce pt mine inseamna asa cum sunt eu cand sunt dulce :) Da de ce sa.ti spun, nu vreau, trebuie sa simti tu cum sa fii, nu sa.ti spun eu. Pai ce inseamna asta sa.ti spun eu, asta.i buna. Sa.ti spun eu cum sa fii tu. Si cand nu m.am exprimat si poate am fost rece, am avut cele mai mari pretentii de la cel mai inteligent om sa ma simta fara ca eu sa ma exprim prin cuvinte. Dar acum vad ca nici cel mai putesnic om nu e sigur pe el asa cum se vede :) si sunt uimita. Poate ca eu am fost prea dura, de fapt stiu sigur ca am fost. Dar acum stiu sigur ca nu mai are rost si sunt topita fara sa vreau asta. Este ceva incontrolabil. Asta vreau sa simti si tu, sa simti, adica intelegi ce vreau sa.ti spun. Sa.ti spun eu ce inseamna dulce :) Dulce inseamna si mesaju ala care ti l.am scris ieri cand ti.am spus ce ti.as face si multe altele :) Dulce inseamna sa fii iubire si soare. Cand m.am intalnit cu prietenu asta al meu primul lucru care mi l.a zis cand am urcat in masina a fost imi plac femeile dulci. Si eu am zis, dar cui nu.i plac.Trebuie sa simti, atata tot. Daca nu simti inseamna ca asa e mai bine pt tine in momentul de fata. Am treaba acum. :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Mai, esti atat de complexa si alambicata incat trebuie sa fiu foarte atent cu tine. Tu poti ridica omul pana la cer si in secunda doi dai cu el de pamant de faci crater.
    Vezi tu, ''dulce'' inseamna pentru fiecare altceva, pentru mine ''dulce'' este o reactie chimica ce se naste in creier si suflet, acel ceva ce te face sa-ti doresti compania celuilalt, acea sclipire care face ca tot sa fie mai colorat, mai plin de viata.
    Ce treab ai acum, ce faci?

    RăspundețiȘtergere
  37. Ce vrajeala ai pe tine. Am facut doar o pauza scurta.

    RăspundețiȘtergere
  38. Dar imi place si stii prea bine :) acelas lucru inseamna si pentru mine decat ca tu ai spus.o mult mai profi :) de fapt ai spus.o in felul in care ai si produs reactia in acelasi timp :) Chestiile aste sunt foarte importante.

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu este vrajeala Maria, pur si simplu asa vad eu lucrurile.
    Nu ma cunosti dar iti spun ca sunt o persoana care spune ce gandeste, consider ca asa este mai bine si mai corect pentru toata lumea.
    Sincer, acum in ceea ce te priveste eu sunt cel care sufla si in iaurt, sunt sceptic deoarece ....

    RăspundețiȘtergere
  40. Mi se intampla foarte rar sa n.am chef de nimic, acum e un moment din ala. Ce parere ai despre fotografia mea de profil?

    RăspundețiȘtergere
  41. Ce pot sa spun, îmi place fotografia alb negru :)
    De ce esti plictisita, nu este nimeni pe lângă tine sa te binedispuna?

    RăspundețiȘtergere
  42. Alb.negru :)))) de fapt eram trista. Sper ca astazi sa nu mai fiu. Nimeni nu este cineva. Numai cineva poate .

    RăspundețiȘtergere
  43. Astazi o sa ma duc sa.mi scot net.ul de pe telefon. Ai grija de tine suflet frumos si asculta.ti sufletul. Adio, ramai cu bine.

    RăspundețiȘtergere
  44. Woouuu ce matinala esti.
    Dupa tristetea ta presupun ca acest "cineva" nu este in preajma ta, altfel la ora la care mi-ai scris trebuia sa faci exact ce scrie in fotografia tavde profil " mutam mobila" :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Totul este ok Maria, ce s-a întâmplat, sper ca nu ai avut probleme cu partenerul ca ai scris aici.
    Îmi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  46. Da, este raspunsul meu la intrebarea ta. Nu am probleme cu nimeni. Tocmai ce mi s.a deschis televizorul singur :). ''Partenerul'' :) de.aia trebuie sa fii pe faza, nu de ailalta.

    RăspundețiȘtergere
  47. Hai sa bem o cafea impreuna, eu am ajuns la birou si tocmai ma pregatesc sa savurez o cafea.
    O bei cu mine?

    RăspundețiȘtergere
  48. Ce dragut esti :) eu mi.am baut cafeaua. Esti un dragut si tu stii.

    RăspundețiȘtergere
  49. Sunt un dragut si eu :))), cine mai este dragut? :)))))

    Secretoasa mai esti Maria, nu-mi spui in ce domeniu lucrezi, nu-mi spui in ce oras locuiesti, tu stii totul despre mine, eu nu stiu nimic despre tine. Nu ar trebui sa stiu macar un minim de informatii despre femeia careia ii daruiesc o imbratisare si o invit sa bea cafeaua cu mine? :)

    RăspundețiȘtergere
  50. N.am zis ca ar mai fi si altcineva dragut. Asta este vorba mea pt cineva necunoscut pt mine, ca sa nu zic altfel.

    RăspundețiȘtergere
  51. Concret nu stiu nimic despre tine. Ce stiu eu despre tine, stii si tu despre mine.

    RăspundețiȘtergere
  52. Bunn, ce cred eu ca stii despre mine:
    - sunt implicat intr-o extrarelatie
    - sufar dupa urma trecutului ei deoarece pentru mine este de neacceptat
    - calatoresc mult
    - am cateva principii de viata dupa care ma ghidez

    Despre tine nici macar atat nu stiu, ce as putea crede ca stiu:
    - ai iubit si ai suferit din cauza acestei relatii
    - esti o persoana credincioasa
    - ai un serviciu ce presupune sa te trezesti cu noaptea in cap
    - as spune ca esti balanta dupa cum treci de la o extrema la alta
    - scrii de pe telefon, de unde presupun ca nu ai acces la internet in timpul zilei :)
    - nu esti intr-o relatie de lunga durata
    - iti place sa te joci cu cuvintele dar iti este frica sa te aventurezi mai mult
    - presupun ca locuiesti in Bucuresti

    In concluzie am presupus bine sau nu?!

    RăspundețiȘtergere
  53. Ti s.a parut tie ca eu caut pe cineva? Dak da, te.ai inselat.

    RăspundețiȘtergere
  54. Poti sa-mi spui punctual unde m-am inselat ???
    Iti place sa te joci, esti ca o pisica care se joaca cu ghemul de lana :). Nici nu stiu cand vorbesti serios si cand te joci cu cuvintele. Una peste alta ma binedispui, dar ma mai gandesc daca te imbratisez sau nu :))

    RăspundețiȘtergere
  55. Nu caut pe nimeni si nu am nevoie de nici o imbratisare a unui strain. Nici cunoscutii nu au acest drept. Imbratisarea este primita si oferita numai de.. niste persoane extraordinar de speciale pt mine.

    RăspundețiȘtergere
  56. Ok.
    Acum este iar una din datile cand treci de la o extrema la alta.
    acum cateva postari aveai alta parere, ti-am spus ca esti o fire alambicata si greu de inteles.

    RăspundețiȘtergere
  57. Acum cateva postari incercam sa te fac pe tine sa te simti bine, imi place sa fac asta. Ceea ce nu inseamna ca as face asa ceva fizic fata de un om, numai daca ar fi cineva ala special din viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  58. Pot sa fac multe din cuvinte fara sa ofer nimic fizic :)

    RăspundețiȘtergere
  59. Da. Ma simteam destul de rau, nu mai era nevoie de si mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  60. Tocmai de aia ma duc sa.mi scot blestematu asta de net ka imi transmiti numai durere si suferinta si vreau sa vad in continuu ce scrii si nu ma pot controla.

    RăspundețiȘtergere
  61. http://www.youtube.com/watch?v=2OmBEl9lpUk&list=UUtAqm5vQo3RB5x6_Zg3G21w&index=1

    RăspundețiȘtergere
  62. Imi pare rau ca simti asta, chiar imi pare rau.
    Am inteles ca nu va fi nimic fizic, am inteles ca nu vrei nimic mai mult, mi-a fost clar acest lucru de mai demult, nu inteleg de ce incerci sa fugi daca iti sunt atat de indiferent.

    RăspundețiȘtergere
  63. Se vede ca fug nu? Am mai incercat asta, de fapt asta fac tot timpul pt ca nu stiu ce e bine si ce nu.

    RăspundețiȘtergere
  64. Ce ma sfatuiesti sa fac pt asta?

    RăspundețiȘtergere
  65. Inima mea spune multe si nu stiu ce vrea Dumnezeu de fapt. K asta vreau sa fak.

    RăspundețiȘtergere
  66. Da de ce ma simt asa naspa cand te citesc, asa a fost dintotdeauna ? Raspunde.mi te rog.

    RăspundețiȘtergere
  67. Ce semne sunt astea? Oribile, groaznice, sunt de la tine? Sunt demoni? Ce sunt? Tu esti constient ca.mi faci rau? Eu nu sunt instare de asa ceva sunt prea mica si slaba. Esti constient te intrb? Nici nu ai idee. Nu pot, nu pot .

    RăspundețiȘtergere
  68. De ce consideri ca te ranesc?
    Cu ce anume te ranesc?
    De ce te simti rau cand citesti ce scriu?

    Raspunde-mi te rog la ce te-am intrebat.

    RASPUNDE

    RăspundețiȘtergere
  69. Doamne, de la 9 ma chinui sa intru pe blog si nu reusesc. Peste tot mergea numai la tine nu. Am fost plina de nervi. Ca sa nu mai zic, ca trebuia sa si ies. De unde sa stiu de ce ma simt asa? M.a durut prea rau de cand am citit prima data si ce mi.a zis o prietena a mea clarvazatoare si m.am simtit foarte vinovata si nu m.am iertat pt asta, nu mi.am dat seama deloc, n.am realizat si am suferit in continuu si ai semanat asta in continuu in sufletul meu si in inima mea. Si de curand mi.am dat seama ca tu prin chestia asta care ma omoara efectiv, imi ia toate puterile si pofta de viata ma distrugi ma atragi si esti atat de puternic incat eu nu ma pot impotrivi si esti in mintea mea si tu o controlezi.

    RăspundețiȘtergere
  70. Deci este ceva! ESTE! Si nu stiu ce. Nu vreau sa cred ca ai vrut sa.mi faci rau ca sa te razbuni pe mine. Nu vreau sa cred asta. Nu vreau sa cred ca.esti un om rau si fara suflet. Vreau sa cred ca esti asa cum te.am vazut eu . Si cum mi s.a parut mie. Dar simt ca este.ceva in neregula si vad.

    RăspundețiȘtergere
  71. Si as face orice ca sa fie in regula. Orice.

    RăspundețiȘtergere
  72. Maria, cine crezi ca sunt eu?
    Cred ca ma confunzi cu o persoana pe care ai cunoscuto.
    Eu nu aveam cum sa-ti fac rau, nu te cunosc si nu ma cunosti ca sa pot sa-ti fac rau.
    Vorbesti destul de mult de Dumnezeu dar in acelasi timp te duci la clarvazatoare, stii ca astfel de personaje nu lucreaza cu forta divina.
    Ma debusolezi.

    RăspundețiȘtergere
  73. Ma gandeam eu ca nu ai ce sa raspunzi la aceste intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  74. ce pe faza ai fost :) Stii ca te iubesc pt asta :)

    RăspundețiȘtergere
  75. tot trista sunt, nu mi.a trecut http://www.youtube.com/watch?v=Dxf_p54Ncuc

    RăspundețiȘtergere
  76. nu m-am dus la ea, ma intelegeam foarte bine cu ea, statea cu mine in aceeasi vila cu chirie si nu stiam ca este la inceput, plus ca a mers cu mine la biserica, ne-am rugat impreuna, avea icoane, era buna si facea fapte bune, nu e ce spui tu

    RăspundețiȘtergere
  77. De ce esti trista Maria?
    Vrei sa vin la tine sa-ti iau tristetea cu mana :)))

    RăspundețiȘtergere
  78. Chiar vroiam sa te intreb de ce nu mai zici nimic. :) nici macar nu mi-a trecut prin gand asta, acum chiar am zambit din suflet. Cred ca ar fi cel mai frumos lucru, dar cred ca mi-am pierdut speranta, insa imi place sa ma mint ca totul va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
  79. intreaba si ti se va raspunde, bate si ti se va deschide, asa spune Dumnezeu.
    Tu ce-ti doresti Maria? Observ ca tu esti cea care fuge pana sid e umbra ei.

    RăspundețiȘtergere
  80. Un singur om si.a luat drrptul asta de a imi folosi vorbele si apoi de a mi le arunca si da imi da o stare asa... tu de ce o faci? Vroiam sa te intreb de ce nu mai zici nimic nu altceva. Ca de curioasa nu mai sunt. Ce.mi doresc? N.am voie ce.mi doresc. Si alta posibilitate nu am. Asa ca nu.mi mai doresc nimik. Vreau decat sa ma bucur de fiecare secunda pe care o primesc de bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  81. Daca ti catusi de putin la mine imi vei spune.

    RăspundețiȘtergere
  82. catu-si de putin ce santaj emotional dragut, de fapt il folosesti din plin peste tot, cand vreau ceva pai vreau si cand nu vreau nu vreau si gata nu ai ce sa-mi faci

    RăspundețiȘtergere
  83. da-mi niste argumente valide, nu chestii de-astea

    RăspundețiȘtergere
  84. ieri m-am trezit la 5, apoi la 6 fara un sfert si apoi la 7 ultima strigare, se nu meste ca am dormit si ma bucur, astazi de la 6 la 7 si 9 minute am dormit 10 minute apoi am oprit alarma, apoi iar 10 minute , iar am oprit alarma si azi am dormit deci mi-e mai bine si ma simt mai bine

    RăspundețiȘtergere
  85. Argumente, vrei argumente?!
    Vroiam sa stiu ce te macina astfel incat sa te pot intelege mai bine. Ai dreptate, aici este blogul meu, nu trebuie sa te inteleg pe tine, nu trebuie sa-mi spui nimic, sunt convins ca ai cu cine vorbi.
    O zi frumoasa si cu spor.

    RăspundețiȘtergere
  86. Multumesc pentru corecturile gramaticale, o sa aloc mai mult timp atunci cand tastez astfel incat sa fii satisfacuta vizual.

    RăspundețiȘtergere
  87. Multumesc, pai am, dar cu cine am nu-mi da voie sa fac ce-mi doresc. Iti plac pozele mele de pe cont? Si tie si vroiam sa te intreb de ce ma doare capul cand vorbesc cu tine, intotdeauna?

    RăspundețiȘtergere
  88. Ce draguuuuuuut, stii de ce te-am corectat, pentru ca nimeni, niciodat nu poate ajunge la rangul domniei voastre de intelepciune si inteligenta si perfectiune, vroiam sa-ti arat ca si tu gresesti si a gresi este omeneste.

    RăspundețiȘtergere
  89. Maria, am plecat de jos in viata si am incercat sa ma autoeduc din dorinta de a deveni cat mai bun, nu sunt perfect, nici macar pe apropae. Am pretentii de la cei din jur deoarece am pretentii de la mine ''spune-mi cu cine umblii ca sa-ti spun cine esti''.
    Daca reusesc sa-ti ofer dureri de cap de fiecare data cand vorbesti cu mine, nu pot sa spun decat ca ma bucur, macar iti starnesc o reactie.

    RăspundețiȘtergere
  90. Si daca tot suntem la capitolul gramatica, pe romaneste ne faultam, ma vad nevoit sa fac o mentiune ''catu-si de putin ce santaj emotional dragut'' câtuși se scrie legat :), dar este omeneste sa gresim.

    RăspundețiȘtergere
  91. Ha, stiu eu de ce te bucuri tu. Nu te cred ca ai plecat de jos, simt ca ai plecat de sus, simt ! Am scris ceva inainte sa scrii si nu s-a luat, inseamna ca nu esti pregatit pt ce vroiam sa scriu.

    RăspundețiȘtergere
  92. Te pomeni ca-mi scriseseși numărul de telefon, adresa de mail si PIN-ul de la card

    RăspundețiȘtergere
  93. :)))))))))))))))))) deci asta iti doresti, frumos, frumos, eu in locul tau vroiam decat cheia de la apartament :P

    RăspundețiȘtergere
  94. Draga Maria, am gandit logic.
    Daca imi dai telefonul si mail-ul voi putea sa-ti demonstrez ce super mascul sunt :))))), apoi cheia de la apartament mi-o dai de buna voie :))))

    RăspundețiȘtergere
  95. Pai n-ai cum sa.mi demonstrezi asta la telefon sau pe mail. Poti ? Sunt curioasa, chiar poti? Demonstreaza aici si eu iti dau cheia.

    RăspundețiȘtergere
  96. Sa stii ca pot sa-mi dau seama de asta chiar si din cuvinte . Dar trebuie sa te deschizi. Tu esti retinut.

    RăspundețiȘtergere
  97. Sa-ti demonstrez aici?!!!!
    Pai, acest blog nu este chat ca sa pot sa-ti arat ce bun sunt :) si apoi nici nu stiu cui trebuie sa-i demonstrez. A incerca sa te conving aici ce mascul feroce sunt :))), este cum as incerca sa conving un copac acelasi lucru, mai bne ma privesc in oglinda si-mi fac cu ochiul, probabil as fi mai incantat.
    Tie iti este frica de tovarusul, adica eu, de unde atata curiozitate?
    Apropo, apartamentul este al tau sau imi dai un apartament cu rate, sa stiu cat de mult ma chinui sa te conving :))))

    RăspundețiȘtergere
  98. Ai fi mai incantat daca ti-ai face singur. Sunt chiar asa? Chiar asa? Hide ma ca nu e ciar asa? Si eu sunt om, pe bune. Deci m.ai facut copac, bravo. Vroiam sa vad daca poti sa ma faci din cuvinte. Dr vad ca ti.e greu, singur ti.ai taiat toate sansele.

    RăspundețiȘtergere
  99. Maria, sa te fac din cuvinte, asta iti doresti, sa vezi cat de gargaragiu sunt :)))) ma faci sa zambesc. Intrebarea este, de ce as facea asta, ca sa-mi dovedes ca pot oferi orgasme neuronale unui interlocutor anonim?
    Maria, daca nu ai aflat pana la 30 de ani, chimia intre doi oameni nu se naste in fata unui calculator. Pentru mine ochii sunt poarta spre suflet, asa ca .....trimite-mi ochii tai :))))

    RăspundețiȘtergere