vineri, 25 iulie 2014

Retrospectiva primelor sase luni din an

 Timpul trece și am ajuns în luna Iulie, nici nu știu când au trecut 6 luni din acest an. S-au întâmplat atât de multe încât mi se pare ca a trecut mult mai mult timp.
Intre timp am aflat ca voi fi din nou tata, o veste minunata, chiar m-am bucurat ținând cont ca mi-am dorit mereu sa am mai multi copii. Nu toată lumea a primit la momentul respectiv vestea cu bucurie, știam ca aceasta veste va produce valuri. 
Tot în aceasta perioada, după lungi frământări și discuții am întrerupt relația cu July, a insistat mult dar nu aveam de gând sa cedez acestor rugăminți. Inițial i-am propus sa rămânem amici, dar ea își dorea mai mult și atunci am preferat sa întrerup orice legătura cu ea.
In a doua săptămâna din Iulie am plecat în interes de serviciu și surpriza, am fost contactat printr-un sms de o veche cunoștința. Am continuat sa ne trimitem sms-uri pana am picat comun acord asupra hotelului unde urma sa inoptam. Inițial i-am recomandat alt hotel dar făcusem deja rezervare la un hotel din centrul orașului, prin urmare m-am cazat la același hotel in ideea de a ne întâlni mai târziu. M-a anunțat ca are o întâlnire de afaceri și va ajunge târziu la hotel, i-am spus ca o voi aștepta.
A trecut pe la ora 18 sa ma salute după care a plecat sa ia cina în oraș cu un partener de afaceri. Deși îmi propusesem sa rup orice legătură cu July am continuat sa vorbim, prin urmare am anunțat-o ca urmează sa ma întâlnesc cu aceeași persoana pe care am sărutat-o cu câteva luni înainte. Deși eram despartatiti a început sa ma implore sa nu ma culc cu ea. Sincer nici eu nu-mi doream sa ma culc cu ea, dar ambiția și dorința de a o răni pe July era atât de mare încât m-as fi culcat cu oricine altcineva.
Îmi trimite un sms și îmi spune ca este în tren spre mine și ajunge în gara la ora 3 dimineața. I-am spus ce urmează sa se întâmple și care sunt intențiile mele, sms-urile au tot curs rugându-ma sa nu ma culc cu ea.
 Rugămințile ei treceau pe lângă mine, eu trebuia sa pregătesc cadrul pentru ceea ce urma sa se întâmple, prin urmare am verificat băuturile de la minibar și mi s-au părut mediocre, m-am dus și am cumpărat o sticla de Cabernet Sauvignon, știam ca-i place acest vin deoarece îmi confirmase într-un sms.
Undeva în inima mea am sperat pana în ultima clipa sa nu se întâmple nimic, dar știam ca o data ce va intra în camera nimic nu va opri o partida de sex.
A intrat în camera, i-am turnat un pahar de vin și ne-am așezat pe pat unul lângă altul, am început sa discutam de afaceri, avem același domeniu de activitate și acest lucru relaxeaza atmosfera.
Dupa câteva minute își pune mana pe umerii mei și ma trage spre ea cum ar dori sa ma sărute, ne-am apropiat obrazul unul de altul, acest gest retapetându-se de câteva ori, pana când într-un final ne-am sărutat. In timp ce o sărutam s-a lăsat pe spate, știam ca nu mai exista nici o șansa sa nu se întâmple. O sărutam și o priveam cum se zvârcolește încălecându-ma cu un picior, la un moment dat îmi descheie cureaua și apoi nasturii la pantalonii ei. 
Ii citeam dorința în ochi și gesturi, în timp ce ma dezbrăcam ea s-a așezat mai confortabil așteptându-ma sa trec deasupra ei. In timp ce o penetram ma gândeam la trecutul lui July, ma gândeam ca asa a stat și ea, asa l-a așteptat și ea, asa a intrat si el etc. Fizic eram acolo, o priveam cum gemea, cum se mișca dar nu simțeam nimic, eram inert. Am avut orgasm, totul a fost atât de tăcut si inert încât nu și-a dat seama, as vrea sa ma opresc dar cum sa fac asta când ea era încinsa, am mai continuat câteva minute după care am mimat un orgasm ca sa integrala ca ma voi opri. Dupa o perioada în care am discutat diverse, am început sa ne sărutam, știam ca nu voi mai avea alta erecție și nu eram convins ca ea a avut orgasm am început sa o stimulez cu mana pana a avut orgasm. am mai stat o perioada de vorba după care i-am spus ca la ora trei trebuie sa ma întâlnesc cu cineva, o vizita neașteptata. Nu m-a crezut, mimica a trădat-o, mi-am cerut scuze si i-am explicat ca nu stiam de la inceput de aceasta vizita. Ceasul era deja 2 dimineata, dupa plecarea ei am avut un gust amar, pentru ceea ce facusem, pentru persoana cu care ma culcasem etc. In drum spre gara ma incerca o senzatie de voma in timp ce ma gandeam la ceea ce tocmai se petrecuse.
Am luat-o pe July de la gara si am ajuns la hotel, spera sa nu se fi intamplat. cand a realizat ca s-a intamplat a facut o criza de plans, disperare. A tras toata lenjeria de pe pat pana la saltea refuzand sa doarma pe lenjeria pe care eu m-am culcat cu alta femeie.M-am asezat langa ea si mi-a cerut sa o iau in brate punandu-mi mana mea intre picioarele ei. Am refuzat la inceput deoarece incalcam ceea ce promisesem, deoarece tocmai ma culcasem cu alta femeie. Intr-un final m-am culcat cu ea, simteam dorinta, disperare, dispret, totul s-a simtit intr-un singur act. Dimineata am plecat impreuna, tinand cont de cele intamplate am acceptat sa continuam relatia. Doua saptamani mai tarziu July avea sa ma dezamageasca din nou, nu o singura data ci de doua ori.

Au trecut 6 luni din acest an si realizez ca mi-am calcat in picioare principiile, am avut o relatie cu o femeie care s-a culcat cu un tip de aproape 50 de ani si m-am culcat cu o femeie cu aproape 10 ani mai mare ca mine.

Trist, foarte trist ca nu mi-am dorit mai mult de la viata si implicit de la mine.

marți, 8 iulie 2014

Gustul amar al adevarului

Atunci cand iti scoti o masea durerea este acoperita de anestezie, simti zona cum zvacneste dar totul este suportabil, cand anestezia se duce incepi sa simti durerea crunta.
Asa este si in cazul relatiei proaspat incheiata, furia te anesteziaza dar cand furia se raspandeste si ramane ratiunea apare durerea. Nu putine au fost cazurile cand m-am gandit daca adevarata problema nu sunt cumva eu, prin urmare azi am decis sa aflu daca sunt sau nu deplasat.
Am pus mana pe telefon si mi-am sunat fosta iubita, s-a bucurat sa ma auda, m-am bucurat sa o aud si sa aflu ca este bine, i-am povestit cu lux de amanunte prin ce am trecut cu Joly si raspunsurile ei au fost exact cele pe care le intuiam:
''este imposibil ca o femeie care isi inseala pentru prima data iubitul sa aiba orgasm, doar daca s-au mai vazut/atins sau experimetat diverse chestii pe weebcam, emotiile sunt atat de mari incat numai la placere nu te poti gandi.
Nu inteleg de ce s-ar fi culcat cu un tip mai invarsta, si-a batut joc de ea, ceva nu este ok in relatarile ei''

Remarcile au fost mult mai multe dar nu-si mai au rostul, pentru a ma convinge ca nu spune totul cu oaresce subiectivism mi-am sunat o amica si i-am descris si ei situatia, cu lux de amanunte. Desi amica este si ea intr-o extrarelatie, a fost mai inversunata decat fosta iubita si mi-a spus:
''nu cred ca o femeie care inseala pentru prima data poate sa aiba orgasm mai ales cu un tip invarsta, mi se zbarleste pielea numai cand ma gandesc, eu niciodata nu am putut avea orgasm la primul act sexual deoarece ai emotii, nu stii cum va fi, daca te potrivesti, de cele mai multe ori il mimezi, arati ca te simti bine dar sa ai orgasm este greu.''

Cand aud toate aceste chestii imi dau seama ca eu CASANOVA am cazut in propria-mi plasa, m-am indragostit de ce si cine nu trebuia.

Daca o sa citeasca o femeie acesta postare, o rog sa-mi impartaseasca parerea ei sincera, nu de alta dar um un gust amar in acest moment incat fierea mi se pare dulce.

vineri, 4 iulie 2014

Arta agatatului femeilor naive

De fapt totul pleca de la pregatirea terenului
Alegi victima si te apropii cu pasi mici de ea, un zambet o gluma, fara nici un fel de apropo sexual
Urmaresti reactia victimei si in functie de aceasta ataci (pe mail, skype sau orice alt mijloc de comunicare)
La inceput subiecte neutre dar cat mai variate astfel incat sa vezi ce-i place si ce nu, in functie de informatiile aflate le folosesti mai departe.
Dupa ce victima s-a familiarizat cu tine faci tot posibilul sa intri in grupul ei de cunoscuti, astfel te apropii si mai mult de ea
Glumesti, esti de gasca, castigi simpatia prietenelor si astfel iti netezesti drumul spre tinta. mai mult, nu se stie niciodata ce prietene are.
Dupa aceasta etapa faci cateva glume cu tenta sexuala dar cat mai nevinovate, vezi cum reactioneaza
Daca vezi ca raspunde inseamna ca i-ai atras atentia si poti continua. pana aici ti-ai batotorit drumul pana la genunchi
Din acest moment incepe joaca cuvintelor, incepi sa faci glume astfel incat o atragi in jocuri, de fapt o conduci in jocul pe care tu l-ai ales astfel incat sa fi in compania ei.
Esti interesat de tot ce-ti spune si iti oferi ajutorul neconditionat. nu conteaza ca doreste sa o conduci in cealalta parte a orasului. Luptele se cuceresc cu efort, dar placerea castigului este mare.
Sfaturile prind bine si de cele mai multe ori sunt apreciate, ii arati ca te implici, cu cat esti mai patimas cu atat inaintezi mai mult.
A venit momentul sa o atragi in ceva mai intens, daca accepta inseamna ca ti-a suras norocul si mergi mai departe, daca nu mai astepti timpul nu este o problema asa mare pentru tine
Pariurile, o cale mai usoara de a ajunge in patul tau, pot incepe ca un joc, daca a raspuns la acest joc poti considera ca tinta este ca si atinsa.
Atentie, chiar daca ti-a suras norocul nu te grabi, ii arati ca nu esti disperat, te va aprecia si vei ajunge la tinta mai repede decat ai crezut.
Nu uita, femeilor le place sa auda ca sunt centrul universului, deci este prioritatea ta numarul unu, trebuie sa o faci sa creada ca nimic si nimeni nu este mai important ca ea.
In cazul in care nu-si va deschide inima nu te panica, nu-i bai, nu ai ce face cu ea, tu nu ai nevoie de sentimente, scopul tau este sa marchezi la pasarica, sau oriunde altundeva
nu-si va deschide inima
Ii vei spune ca o intelegi, chiar o intelegi, cine ar vrea sa se indragoasteasca, tu nu vrei.
Daca sunteti impreuna si observi ca ia initiativa, nu ezita inseamna ca nu are inhibitii, preseaza....este momentul sa marchezi. fa totul gentil, sarut-o pana o tocesti, afla punctele sensibile, mangaiei fata, umerii, esti pe drumul cel bun
Esti emotionat, nu conteaza, ai mai trecut de zeci de ori prin asta, daca nu iese cum ti-ai dorit nu-i problema, ii arati ca esti rabdator si a doua zi o iei de la capat.

Da tot ce poti si te implici ca la 18 ani, chiar daca acasa nu mai saruti asa de mult, vezi ca nu are probleme, mai ridici o mana, mai pui o mana pe fund, totul merge ca pe roate, o mangai si vezi ca te poti plimba in voie pe  corpul ei totul este clar este pierduta va fi a ta, cu cat te lasa mai mult sa pui mana pe ea procentele scad in defavoarea ei.
Cand vezi ca se lasa prada mai mult ataci, incerci sa ajungi in locul pierzaniei, daca reusesti sa ajungi sansele sa nu se intample nimic sunt de 10% dar cu putina iscusinta si cu cat este partenera mai libertina ajungi destul de repede si cei 10% poti sa-i transformi rapid in 1%
 Deja la acest procent trebuie sa-i dai un sarut in plus si este a ta nu mai poate sa refze o data ce tu iti misti degetele de zor o incalzesti suficient de bine incat sa fi sigur ca te doreste. Nu sari din prima pe ea, o iei usor, eventual poti sa te dezbraci sau sa-ti scoti madularul afara sa o exciti si mai mult.
 In cazul in care nu te intreaba ea daca ai prezervativ (a fost a doua oara cand am fost intrebat)
ii propui sa urce in bratele tale cu promisiunea ca nu vei intra, doar atingeri a celor doi amici, de aici accidental poti sa-l scapi putin inauntru o data intrat nu-i bai poti sa mai dai ceva din fund sau poti sa te opresti nu trebuie sa dai tot ce poti.
Aceasta este adevarata arta a agatatului si trasu-l femeilor naive.

Atentie:
- la ultima parte, recomand folosirea prezervativului :).
- aveti grija sa nu picati in propria voastra capcana si sa va indragostiti

Poate in alta viata

 Nu am mai scris de mult, nu am mai avut puterea si dorinta de a scrie iar si iar despre acelasi subiect. Ultima data scriam ca s-a terminat, ca un dependent de droguri nu m-am oprit si am continuat stiind ca imi distrug suflletul, mintea, principiile.
Incepand cu ziua de luni am inceput sa cioplesc puternic in suflet astfel incat sa pot elimina orice legatura cu dependenta mea.
July nu mai este printre noi, a plecat intr-o lume mai buna, am sa-i pastrez amintirea vie, in locul ei a ramas o persoana pe care am sa o vad zilnic dar pe care nu am sa o pot respecta, aprecia sau iubi.

July, oriunde ai fi iti doresc sa fi fericita, deoarece mi-ai oferit fericire, imi pare rau ca te-am cunoscut in acest trup, poate in alta viata sufletele noastre se vor intalni si vor continua ceea ce acum nu a mai putut fi posibil.

Ma voi gandi la tine si te voi aprecia, ti-ai castigat locul in inima mea si vei ramane acolo mereu. Pacat ca in urma ta a ramas doar o carcasa profanata, o ghena a barbatilor plina de mizerii si dezgust.

Cu bine sufletul meu.