vineri, 30 octombrie 2015

Zburda suflete si nu te intoarce


 Esti moarta, ti-am plans sufletul trei ani de zile in mod repetat sperand ca voi putea sa ti-l salvez. M-am chinuit sa inteleg ce este de neinteles si sa accept ce este de neacceptat, acum esti moarta.
Facand o retrospectiva mi-am dat seama ca atunci cand iubesc sunt orb, dar cand in sfarsit intrezaresc lumina, nimic nu ma mai poate pacali.
Pe 12.08.2014 mi-ai oferit o explicatie (Raspunsul la intrebarile ''Ce'' si ''Cum'') la acest film porno cu protagonisti in rolul principal, o curva si un barbat de 50 de ani. La mai bine de un an, vi cu alte explicatii, acum fiind si mai convinsa decat acum un an, din pacate am obosit sa-ti tot demonstrez ca am dreptate. Pana si acum am o groaza de contra argumente la banala ta explicatie, dar cui sa le explic, tu ai murit, te-ai dus si ai ramas in amintirea mea ca o femeie usoara si fara scrupule, dar cel mai mult m-a durut lejeritatea cu care ai mintit doar ca sa-ti atingi scopul.
July s-a stins in cele din urma, in urma ei a ramas dezamagire, neimplinire si un mare regret.

Mergi cu bine suflete, nu regreta ca ai murit, decat sa salasluiesti intr-o carcasa profanata, mai bine zburda liber printre nori.

Zburda suflete si nu te intoarce, decat o carcasa obosita mai bine un zbor lin.


marți, 27 octombrie 2015

Eu si Toamna

Draga mea Toamna,

Te-am asteptat cu atata nerabdare si simt ca nu m-am bucurat suficient de tine, imi este teama ca ai sa placi fara sa te savurez cu fiecare celula. In mare sunt cum ma stii, cu gandurile mele, cu rutina zilnica si putin mai imbatranit, tu in schimb esti neschimbata invaluita in mantia ta multicolora.
Am obosit draga Toamna, am obosit sa tot caut ceea ce pare sa nu existe, am obosit sa fiu inconjurat de oameni mici care isi traiesc viata in minciuna si fara logica.
Am obosit draga Toamna, te rog primeste-ma in bratele tale si alinta-mi ochii cu pastelul de culori, mangaie-mi tamplele cu al tau aer racoros si saruta-mi fruntea cu a ta ploaie rece.

Sper Toamna sa ne intalnim in locul nostru mirific, unde tu esti in largul tau si iti etalezi frumusetea nestingherita, unde cat vezi cu ochii esti tu, doar Tu si Eu.

Nu pleca fara sa ne vedem, asteapt-ma ca vin scumpa mea prietena.