marți, 2 octombrie 2012

Septembrie Luni

 Este luni, o zi tarzie de septembrie, tot weekendul m-am gandit la aceasta zi, la ce urmeaza sa fac si cum va influenta decizia mea viitorul. Am decis sa platesc o fapta cu acceasi moneda, nu din dorinta de razbunare, doar din dorinta de a scapa de banalele cuvinte "te inteleg, imi pare rau si regret"
Sunt coplesit de ganduri si macinat de un trecut, decizia este luata, am sa merg pana la capat, de aceasta data nu am sa cedez rugamintilor. Astept in fata masinii precum o prostituata pe marginea soselei, persoana aleasa se apropie cu un mers unduit si cu un zambet de satisfactie pentru ceea ce va urma, nu stie ca este doar o unealta a unui plan diabolic. Pornesc masina si simt cum ma cuprind emotiile, incep sa ma indoiesc de ceea ce vreau sa fac, dar acum stiam ca sansele de a renunta sunt foarte mici. Ma uit la ea si o vad cum arde de nerabdare, cum ma soarbe din priviri, pacat ca nu poate vedea mai departe de banala mea privire, pacat ca nu aude strigatul din inima mea " fugiiiii, nu te culca cu el !!!''
Opresc masina si nu trebuie sa spun prea multe ca deja suntem pe bancheta din spate, se citeste fericirea in ochii ei. Ma uit la ea dar nu o vad, cu ochii mintii vad un film mut, un film din care nu fac parte, un film cu alti protagonisti, un el batran si o romanca usoara. Simt ca ma cuprinde furia si incep sa-mi sarut partenera cu patos, se lasa prada sarutului meu scotand usoare gemete de placere. Mi-am propus sa urmez aceeasi pasi pe care i-au urmat si protagonistii  filmului meu. O dezbrac si o sarut pe sani, ma ajuta dandu-si blugi jos, ies la iveala o pereche de bikini rosii. Trece in bratele mele si incepe sa se frece de mine, continui sa o sarut pe sani, probabil vrea sa incepem in aceasta pozitie dar o intind pe bancheta si ii dau bikini jos. Ma dezbrac si trec deasupra ei, atata ciuda am in mine incat intru repetat si cat mai adanc, gemete de placere se fac auzite. Ma simt ca un animal turbat, penetrez cu ciuda cum as fi vrut sa intru tot, ea se aseaza mai bine cum si-ar fi dorit sa-i mut toate maruntaiele, incepe sa acuze dureri dar nu se lasa, accepta tot ce-i ofer. O opresc sa-mi pun prezervativul ocazie cu care trece deasupra mea, acum era randul ei sa-mi arate ce paote. Se zvarcoleste si tipa ca o posedata, de parca penisul i-ar fi iesit pe ochi, o privesc cu dezinteres moment in care observ ca afara ploua. Imi spun in sinea mea ca este grozav, pana si timpul respecta scenariul, acelasi lucru s-a intamplat si in filmul original. Deoarece timpul trecea si nu existau semne ca va ajunge la orgasm in curand am inceput sa iau atitudine, o ridic si incep sa maresc ritmul, unul din noi doi trebuia sa termine. Asa s-a si intamplat, am terminat eu, fara acel raset infundat, fara electrosocuri, doar o banala ejaculare. In secunda doi ma simteam trist dar satisfacut. Ies fara sa mai pierd timpul, ii spun ca trebuie sa mergem fiindca este tarziu si incep sa ma imbrac, se citeste o usoara nedumirire pe chipul ei dar stie ca am dreptate. Ne urcam in masina si mergem sa mancam, ii fac cinste cu masa de pranz si apoi revenim de unde am plecat.Deschid usa si dau cu ochii de tine, aveam un zambet tamp dar satisfacut, satisfactia era atat de mare incat imi venea sa rad.
Peste cateva ore urmeaza sa plecam impreuna, nu stiu cum vei reactiona, nu stiu daca vei mai merge cu mine dar stiu sigur ca acum intelegi cat de mult am suferit, acum sti ce inseamna sa suferi, acum cuvintele " te inteleg" au sens.
Este trist ca a trebuit sa recurg la asa ceva, ma simt ca o parasuta, sex din razbunare, sex pentru ati arata ce inseamna sa suferi, pentru a intelege cu adevarat cat de mult am suferit si cat de greu este sa cauti explicatii si sa nu gasesti, sa te gandesti de ce, cum a putu?

Aceasta experienta a reprezentat startul unui nou inceput, un inceput de egalitate, de complicitate. DA, a acceptat sa fie cu mine desi stia ca cu cateva ore inainte ma culcasem cu alta femeie, toate astea din dorinta de a avea un nou inceput, unul lipsit de reprosuri, unul in care trecutul sa fie lasat la o parte si in care prezentul sa-si puna amprenta.

Sunt putine lucruri cu care nu ma mandresc in viata, acesta este unul dintre ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu