miercuri, 26 iunie 2013

Corespondenta unei despartiri

Partea I

July: Azi-noapte nu am dormit prea bine si am avut timp sa ma gandesc la noi cu scopul de a gasi o solutie logica pt a rezolva aceasta problema.
Si m-am gandit la urmatorul lucru: avand in vedere ca si eu si tu ne dorim ca suferinta ta sa dispara si avand in vedere ca amandoi ne iubim atat de tare si suferim cu gandul la despartire, solutia e sa gasim o modalitate incat sa facem sa dispara durerea fara sa ne despartim.
Prin urmare, propun sa ramanem impreuna., daca vrei fara contact sexual o vreme, sa ne continuam rutina noastra zilnica, astfel incat sa putem comunica ca 2 prieteni, si in acest timp sa cautam ajutor specializat.
Mergem la psiholog macar 2-3 sedinte (le platesc eu) ca sa cerem o parere obiectiva, daca suferinta din tine poate fi vindecata.Un psiholog stie mai multe despre psihic dcat noi.E o propunere rationala si ar conduce la ceea vrei si tu. Ce zici?
 
Eu: Actuala solutie este cea mai buna, nu avem ce sa mai impartim.
Tu ramai cu zambetul tau din timpul orgasmului si cu expresia  ''i have finished'', eu raman cu frustrarile mele.
 
July: Nu. De ce sa ramai cu niste frustrari. Vindecam frustrarile si daca si dupa ce le-am vindecat tot mai crezi asa, atunci o luam pe cai diferite.
Gandeste-te ca e logic ce iti propun. Amandoi suferim de durerea despartirii. Tu suferi o data pt greseala mea si inca o data pentru ca renunti la mine.
Anulam durerea despartirii si ne concentram sa vindecam durerea trecutului.
Merita sa luptam pt noi.
Daca vrei, daca iti e mai usor asa, ramanem in continuare despartiti, dar mergem la psiho.
Te rog sa ma crezi ca am atata incredere in faptul ca ma iubesti si ca te iubesc incat si rational privind..merita sa incercam.
Mai gandeste-te. Detaseaza-te un pic si ai sa vezi ca am dreptate. Stii ca sunt multe privinte cand am dreptate si aceasta e una dintre ele... O gandesc foarte rational.
 
Eu: A mers Antonio pe mana ta, eu nu am de gand sa o mai fac.
S-a terminat July, o sa scap de suferinta, am eu grija de asta, am la cine sa apelez. Cel putin ea nu-mi va spune cu zambetul tamp ''i have finished'' si o sa am grija sa termine de aceasta data.
 
July: Esti un om liber si poti sa faci ce vrei. Asa cum ai facut in septembrie poti sa faci oricand.
Ofera-i oricate orgasme vrei tu si apoi intoarce-te la mine, la cea care te iubeste sincer si pe care o iubesti.
Mergi cu mine sa cautam ajutor specializat si ai incredere ca putem vindeca impreuna.
Caci rostul nostru e sa fim impreuna. Muntii si dealurile noastre stiu ca suntem facuti pt a fi impreuna. Numai de am accepta acest lucru.
 
Eu: Scaparea mea nu este sexul, am sa caut o persoana de care sa ma indragostesc, careia sa ma dedic, doar asa voi trece peste. La tine nu am sa ma mai intorc Este adevarat ca mie nu mi-ai gresit dar m-am indragostit de o  July desteapta care stie bine ce face. Afland trecutul, totul s-a spulberat, chiar daca am vazut zilnic femeia in care eu crezusem, trecutul te tragea inapoi. Sunt o persoana incapatanata, nici un specialist nu ma va putea ajuta atata timp cat eu nu vreau sa accept trecutul. Singura solutie ar fi ca eu sa-l cunosc pe Antonio, sa-mi castige simpatia, intr-un cuvant sa-l plac si sa pot spune ca inteleg de ce s-a ajuns acolo. Sti bine ca acest lucru este imporibil, in concluzie asa va ramane si posibilitatea de a fi impreuna. Ma doare si ma chinuie fiecare secunda care ti-ai petrecuto alaturi de el, asta pe o parte si din cauza ta, din cauza lipsei de transparenta, din cauza cuvintelor si a teatrismelor spuse. Aseara in timp ce faceam sex ma gandeam daca la fel a stat si el peste tine, analizam distanta dintre mine si partenera sa vad in ce pozitie mi-ar putea vedea doar umarul. Nu este normal sa ma gandesc tot timpul la asta, sa incerc sa-mi explic ce ai gandit sau ce nu ai gandit tu, sa ma gamdesc cat de bine te-a facut sa te simti, ce ti-a placut cel mai mult si de ce ai acceptat sa te culci cu el. Am sufletul bucati gandindu-am la asta iar concluzia este ca oricat te-as iubi vei ramane femeia care a putut sa faca asa ceva. Poate ca pentru tine a fost doar o greseala, pentru mine este ceva de neconceput.
 
July: Imi pare rau suflet drag. Imi pare atat de rau.
As vrea atat de mult sa existe o alta solutie...alta decat asta.
Pentru ca ma sfasie. Asa cum tu te gandesti tot timpul la trecut, asa ma gandesc eu la lipsa ta. Ma trezesc noaptea si ma apuca disperarea si simt nevoia sa urlu, numai sa nu ma mai doara. Sa nu mai simt nevoia de tine.
Nu stiu cum sa fac, nu stiu cum sa te vindec, pt ca nu vreau sa renunt la tine.
De aceea te rog sa incercam, sa credem in noi, in minuni, in July asta de ai vazut-o zi de zi si o cunosti, in ce simtim..pentru ca nu pot sa accept. Nu pot fara tine.

Cand o sa accept nu o sa mai am scapare, durerea o sa ma cuprinda din toate partile si nu vreau. Nu vreau sa renunt la tine si la sufletul tau.
Imi esti atat de drag si te iubesc atat de mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu